Over ons

Leuk dat u even de tijd neemt om het verhaal achter Your First Impression te lezen.

Samenwerking OK2Press en Goedemiddag!

Your First Impression is in 2016 gestart vanuit een samenwerking tussen OK2Press en Goedemiddag!. Beide bedrijven zijn gevestigd in het Grafisch Centrum Westvliet in Den Haag, nabij Leidschendam-Voorburg.

Ervaring

Beide bedrijven hebben ruim 10 jaar ervaring in de grafische sector. Daarbij werken we beide zowel voor MKB ondernemers uit de omgeving Haaglanden, als voor grotere nationale opdrachtgevers. Gezamenlijk hebben we al veel (startende) ondernemers geholpen met onder andere logo’s, visitekaartjes, briefpapier en websites.

Creativiteit en klanttevredenheid

Bij Your First Impression staan creativiteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat een pakkende en unieke uitstraling uw bedrijf kan helpen om een goede indruk te maken op potentiële klanten. Zeker in de beginfase van uw bedrijf! Eenduidigheid in al uw uitingen (logo, visitekaartje, briefpapier, website, etc.) is daarbij belangrijk. Your First Impression helpt u daarbij!

OK2Press

OK2Press is in 2006 opgericht en heeft sindsdien veel bedrijven geholpen aan een unieke en onderscheidende huisstijl. Naast het ontwerpen van huisstijlen en het drukken van de bijbehorende zaken zoals visitekaartjes en briefpapier ontwerpt OK2Press ook drukwerk (flyers, brochures, advertenties, etc.).

Binnen Your First Impression verzorgt OK2Press uw logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Goedemiddag!

De eigenaren achter Goedemiddag! zijn in 2004 gestart met het ontwerpen en bouwen van websites. Met een jong en enthousiast team zijn er inmiddels honderden websites gemaakt.

Naast websites ondersteunt Goedemiddag! haar klanten ook met onder andere online adverteren op Google en Facebook, het verbeteren van de online vindbaarheid en het bouwen van webapplicaties.

Goedemiddag! is binnen Your First Impression verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van uw website en uw e-mail.

Kijk op www.goedemiddag.nl voor meer informatie over Goedemiddag!